Columbus ebook downloaden – John S.C. Abbot
Columbus ebook downloaden

Columbus, de ontdekker van Amerika. Hij was echter niet de eerste persoon die voet zette op het continent, de aanwezige bewoners – die later Indianen werden genoemd – waren uiteraard al present en ook de Vikingen hadden voet op Amerikaanse bodem gezet.
De reden dat de Indianen zo genoemd werden, had er mee te maken dat Columbus via de Westelijke route richting Indië wilde varen, althans dat was zijn doel. Bij aankomst op één van de eilanden van de Bahama’s dacht hij logischerwijs ook, dat hij Indië had bereikt.
Nadat Columbus voet had gezet op Amerikaanse bodem, kwam er voor het eerst uitgebreide communicatie tussen diverse werelddelen. Overigens gaan er de wildste theorieën rond over precolumbiaans contact tussen Amerika en andere continenten. Zo zouden Chinezen, Portugezen en uiteraard ook Afrikanen en Polynesiërs hiervoor gezorgd hebben. Deze theorieën zijn tot op heden nog altijd niet bewezen en zo blijft Columbus degene die deze ‘erfenis’ op zijn naam heeft staan.

Toen later door Amerigo Vespucci duidelijk werd gemaakt, dat het niet om Indië ging, maar om een ander werelddeel heeft de Duitse cartograaf Martin Waldseemüller het nieuwe continent naar hem vernoemd. Hoewel Columbus dus de ontdekker was van het werelddeel, is het land niet naar de ontdekkingsreiziger vernoemd. Echter zijn het land Colombia en het District of Columbia, wel vernoemd naar de ontdekker van Amerika. John S.C. Abbot vertelt in dit ebook alle belangrijke informatie over hetgeen wat jij dient te weten over de ontdekkingsreis via de Westelijke route naar Indië waar uiteindelijk per toeval Amerika door werd ontdekt.

Als je het Columbus ebook downloaden gaat, lees je

De ontdekking was overigens van groot belang voor Europa aangezien vele planten vanuit die regio momenteel nog gebruikt worden in Europa. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan tomaten, aardappels, rietsuiker maar ook maïs, katoen en uiteraard tabak komen hier vandaan. Met de ontdekking van Amerika werd het startschot gegeven voor kolonisatie mede vanwege de vondst van veel goud en zilver.

Toen Columbus Amerika ontdekte, werd er later door diverse historici een streep gezet onder de Middeleeuwen.

In het prachtige, enerverende en spannende Columbus ebook van John S.C. Abbot, ontdek je alle informatie die jij nodig hebt om een goed oordeel te kunnen vellen over de tocht van Christoffer Columbus.


 

Wil jij het Columbus ebook downloaden?

Wanneer jij het Columbus ebook wilt downloaden, geschreven door John S.C. Abbot, klik dan op de links hieronder om het direct het columbus ebook te downloaden.